sâmbătă, 26 septembrie 2009

drum

nadejde...

Omul nu poate trai prin sine insusi…iar atunci cand incearca sa fie parte din Tine…nu poate, nu poate trece dincolo de omenescul din el !
De ce e asa de greu sa-L gasesti omule pe Dumnezeu ? De ce e asa de greu sa crezi…de ce e asa de greu sa te apropii de Creatorul tau…de ce cuvintele astea par « basme »….de ce oamenii cred in orice altceva atat de usor si tot mai greu cred in Dumnezeu ?…cand vorbesc despre El o fac cu respectul unei « traditii crestine » pe care au mostenit-o dar nu Il cunosc, nu au gustat ce bun este Domnul Dumnezeul Cerului si al Pamantului. Cand spui Dumnezeu ar trebui ca intreaga ta fiinta sa se cutremure, ar trebui sa se impleteasca in tine frica si adorarea fata de Cel a carui dragoste nici macar nu o poti intelege…atat e de perfecta !
Daca vrei un scop in viata, daca cauti ceva in viata, daca iti cauti locul, daca vrei altceva… lupta pentru ceea ce merita…cauta sa IL iubesti toata viata ta. Cu toata puterea ta cauta-L…iubeste-L, iubeste-L chiar si atunci cand nu vei simti ca Il iubesti, chiar si atunci cand nu mai sti daca crezi sau nu in EL…continua sa iti pui gandul si inima, intrega ta fiinta sa stea Langa EL…vorbeste-i…dar in primul rand iubeste-L !!!
Nu uita de promisiunea unei vesnicii….pe care nu reusesc sa o inteleg….nu pot…insa Vine O Zi…ziua aceea care depaseste orice ar putea sa isi imagineze fiinta mea de om natang…VINE O ZI !

Ne vedem atunci si acol !

Regret

Tineam in mana visele-mi toate …
Si le cladeam in mandre sanctuare
Privindu-le ma minunam de ele…
Dar nu stiam cat de departe,
Erau acestea de realitate…
M-am pierdut!
…printre planuri si visare…
Desarta alergare!

Ploaie de stele...

O ploaie de stele…
Pe cerul trist si gol al sufletului meu...

O ploaie de stele…
Peste viata de-ndoieli si cautari.

O ploaie de stele…
Printre nori,suspine si vise

O ploaie de stele…
Un drum catre Tine.

O ploaie de stele…
E Zambetul Tau.

O ploaie de stele…
Imbratisarea dintre Cerul Tau
si pamantul meu.

O ploaie de stele...
E dragostea Dumnezeului meu.